Bluchetul biped cu coada blondă

Deobicei lucrurile mi se intâmplă. Nu sunt o persoană cu metodă (paranteză ilustrativă:  Acum mă voi concentra/sta pe banca aia/fuma pe pervaz când plouă şi apoi voi avea inspiraţie). Aşa cum glumeam cu o prietenă, noi compunem şi când (sau mai ales) spălăm vasele, în acest caz, spălatul vaselor va trimite spre oricare treabă casnică sau de rutină ce nu ar suscita în mod normal intelectul. Se pare că el funcţionează foarte bine mai ales când e lăsat în pace. Lispa “metodei”…asta e o loterie pe care mi-o asum de ani de zile.Eh!

Aşadar, după această introducere generalistă despre mine ajung şi la “my post is…”:

Astăzi mergeam pe Hristov Votev. Tricou şi blugi albaştri. Părul în coadă. Soare=>Wayfarer (paranteză afirmativă: I don’t give a crap they are main stream now. Love). Cald, mă grăbeam, trece un om, bărbat, lat şi înalt, care deschide braţele şi gura îndreptându-se către mine. Instinct  “stop” , minte “ce dracu.eşti pe stradă.treci repede…arată puţin sărit de pe fix”. Avea o formă a capului ce seamănă cu oul de gâscă, tuns prea scurt şi cu o faţă ce exprimă jocuri video şi filme snuff. Şi ajung şi la vorbele ce au inceput să iasă din gura deschisă:

“Văd că a apărut o specie nouă. Bluchetul biped cu coada blondă!”

Îi folosesc “compunerea” probabil orignală şi considerată de el foarte “witty” pentru că m-a încadrat într-o tipologie (vezi poza). Nu “hipster” e problema, ci că m-a încadrat. De când e lumea împărţită în două? Văd numai oameni care sunt extrem de bucuroşi ca sunt cu o turmă şi apoi cei care “luptă” prin orice modalitate să nu fie “turmă”. Mulţi dintre oamenii de vârsta mea fie sunt originali de mama focului fie vor să aibă o gască care să aibă fix, da fix acelaşi gusturi ca ei. Aşa cum, inteligent, ilustrează Luke, şi originalii sunt o turmă =)), una foarte compactă de altfel.

*Spuneam acum câteva zile că oamenii snobi sunt foarte înguşti în cunoştinţe. Refuză să afle sau să comunice cu arii ce nu au intrat în mod iraţional în sfera lor de “e bun”.

me?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Arhive

  • ze top

%d bloggers like this: